Monday, September 2, 2013

Vaticaan; "WOIII nabij"

Het Vaticaan heeft gewaarschuwd voor de gevolgen van een militaire interventie in Syrië. ''Het conflict heeft alle ingrediënten om in een wereldoorlog te ontploffen'', aldus Mario Tosso, secretaris van de Pauselijke Raad voor Gerechtigheid en Vrede volgens het ANP.


''De weg naar een oplossing voor de problemen in Syrië kan niet de gewapende interventie zijn'', ging hij verder. ''Het geweld wordt daardoor niet minder. Er is integendeel het risico dat het conflict ontvlamt en naar andere landen uitbreidt.''


Gister eiste Paus Franciscus nog een einde aan het geweld in Syrië. Naar verluidt is daar nog geen gehoor aan gegeven.

Syriërs aan het hacken geslagen
Aanhangers van de Syrische president Assad hebben de website van de Amerikaanse marine gehackt. Ze lieten via een boodschap op de website weten in verzet te komen tegen een mogelijke aanval op Syrië.

''Obama is een verrader die je leven in gevaar wil brengen om al-Qaedastrijders te ondersteunen'', aldus de hackers. Eerder wisten zij de website van The New York Times en Twitter al te hacken.

Bron... 


Roman Catholic muslims


Het Vaticaan is dé bron van alle kwaad!

 

PS: als Google moeilijk doet in het genereren van afbeeldingspagina's, besef dan dat Google zelf een instrument is van het Vaticaan, en DUS van de duivel!

 

Satan wil ons graag DOM houden! 

 

The Satanic Power Tree

 

Obama, The Future King Of The North

 

 2 comments: 1. NASA: The End Of Mankind “Leaked Document” 2013

  https://www.youtube.com/watch?v=eN4XICOyRb8

  Vaticaan; “WOIII nabij”
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/09/vaticaan-woiii-nabij.html

  Hanss
  2 september, 2013 at 21:55

  ReplyDelete
 2. knowtoomuch, de nuttige idioot van de Jezuïeten.

  De Jezuïeten zitten achter ELK kwaad, en zij gebruiken (al eeuwen) bepaalde afvallige Joden om de Joden in het algemeen in een kwaad daglicht te plaatsen, terwijl GEEN JOOD ooit lid mag worden van de Jezuïeten, omdat ze de Joden HATEN en VERACHTEN als de HEL!

  De huidige Paus is tevens de hoogste Jezuïet, en hij is de man die achter de schermen samenwerkt met SATAN OBAMA, ofwel Frank Marshall Davis jr., “Barack Hussein Obama”.

  Vanwaar die HAAT?

  Wegens de belangrijkste JOOD in de geschiedenis: JEZUS de Christus.

  JEZUS de Christus garandeert namelijke deze SATANISCHE SCHOFTEN dat Hij hun zal gaan VERNIETIGEN bij zijn wederkomst, die aanstaande is.

  Vaticaan; “WOIII nabij”
  http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2013/09/vaticaan-woiii-nabij.html

  Hanss
  2 september, 2013 at 22:13

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.