Saturday, April 26, 2014

Johan-Friso wenst u allen een fijne NAZI-O-ANALE feestdag toe!

FRISO-GATE IS COVER-UP

 

 ORANJE ZOEKT CONFRONTATIE MET HET VOLK

 

ORANJE BEREIDT HORROR-STAATSGREEP VOOR

 

EDWIN DE ROY EN JORIS DEMMINK

 

DE ROY: KONINKLIJK HUIS VERMOORDT MENSEN

 

KONINGSDAG WORDT KONINGS-HEL VOOR ORANJE

 

NAZIMERICA

 

Er was eens een koninkrijkje aan de Noordzee...

 

 

11 comments: 1. 26 april, 2014 om 5:42
  Hanss zegt:


  Johan-Friso wenst u allen een fijne NAZI-O-ANALE feestdag toe!

  Tot het tegendeel wordt aangetoond blijf ik geloven dat Johan-Friso nog leeft en dat we met z’n allen worden belazerd, door het Rome-dienende fascistoïde NEP-koningshuis dat ons land terroriseert.

  Is er reden tot feestvieren?

  Is er reden tot vreugde indien we weten dat Bilderberg-Bea nog steeds aan de touwtjes trekt, zoals ook wijlen haar SS-vader ‘Prins’ Bernhard dat tot zijn dood deed, toen zijn oudste dochter op de troon zat?

  Is er reden tot vreugde als we weten dat dit hele NEP-koningshuis er toe dient om Nederland GEVANGEN te houden in de SATANISCHE WURGGREEP van de ROOMSE (pedo) SATANSKERK en van het ROMEINSE RIJK, waar de “Paus” de keizer van is, want een ‘christen’ is hij zeker niet omdat de evangeliën duidelijk maken dat een ware gelovige in de grondlegger van het christelijke geloof door de hele wereld GEHAAT wordt, terwijl de ‘Paus’ nu juist door een groot deel van de wereld op handen wordt gedragen en ALLE wereldleiders als schoothondjes bij hem op bezoek komen, en hij een zeer bijzondere positie bekleedt bij de VN.

  De ‘Paus’ is de in-plaats-van-christus, of anders gezegd: de ANTICHRIST en ‘Obama’ vervult dezelfde rol als die van Hitler, Stalin, Mao Zedong en andere gestoorde dictators, in ÉÉN persoon, die ook allemaal het Vaticaan dienden, want het Vaticaan is het (verborgen) Babylonische Romeinse Rijk, dat op het punt staat (via Obama) een derde wereldoorlog met Rusland uit te lokken met behulp van Oekraïense fascisten die, namens het Vaticaan en via Obama en de ROOMSE EU, aan de macht zijn geholpen.

  Fijne Koningsdag!

  ReplyDelete
 2. Koninklijke tweet Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima: "We wensen iedereen vandaag een hele mooie #Koningsdag toe!" Uit een omvraag bleek echter dat steeds meer Nederlanders niet meer zo enthousiast zijn over dit koningshuis.

  ReplyDelete
 3. Replies
  1. Volgens de maker van deze video is Geert Wilders ook deel van het complot tegen Nederland en is hij gecontroleerde oppositie.

   Die rol zou nu ook Donald Trump in de VS hebben: geef het volk de ILLUSIE dat er nog een alternatief zou zijn.

   Namens Geert Wilders dan zijn 'toneelstuk' in zijn rol tegen zijn zogenaamde vijand, Mark Rutte:

   Inbreng Geert Wilders bij debat over rapport van de Commissie Oosting   Voorzitter, wat een stoere praat was er van de heer Rutte bij de verkiezingen. Hij ging de misdaad keihard aanpakken. Er ging echt wat gebeuren. En op Justitie kwamen twee echte crime-fighters: Opstelten en Teeven. Alles ging anders worden. No more mr. nice guy.

   Maar hoe anders werd het. Wat een deceptie. Wat een afgang. Beide bewindspersonen zijn gigantisch door de mand gevallen.

   Want wat zijn de feiten?
   Feit is dat de heer Teeven in 2000 een geheime deal sloot ten nadele van de Nederlandse staat en de belastingbetaler. Een deal met een drugsbaron, veroordeeld voor cocaïnehandel, hasjhandel en een ontsnappingspoging met semtex, zware explosieven dus.

   Deze topcrimineel kreeg gratie oftewel kwijtschelding van een deel van zijn straf en maar liefst 4,7 miljoen gulden op zijn bankrekening gestort, buiten de belastingdienst om. En dat bedrag werd geheim gehouden, onder het tapijt geschoven, er werd over gelogen, het bonnetje was jaren onvindbaar, Nederland werd massaal misleid.

   Maar als de gewone man 100 euro te weinig opgeeft bij de belastingen, gaat hij aan de hoogste boom. En als de gewone Nederlander achter het stuur een paar kilometer te hard rijdt, ontvangt hij pronto een boete. Maar voor criminelen gelden dus hele andere regels. Die krijgen miljoenen in hun schoot geworpen.

   Vz, we herinneren ons nog allemaal de verkiezingsposters nog van de partij van de premier. Met grote letters stond het er: "Meer straf en minder begrip voor criminelen." In de praktijk betekent dat dus: "Meer geld en meer begrip voor criminelen." U kunt uw miljoenen afhalen bij Fred Teeven.

   Er is maar 1 Nederlander die nog gelooft in de valse beloften van Mark Rutte en dat is Cees H.
   Rutte beloofde elke Nederlander 1000 euro. Die kwamen er niet. Maar 1 iemand kreeg maar liefst 5 miljoen belastingvrij. De boodschap: misdaad loont.

   Nu, in de nadagen van dit kabinet, terwijl de ministers als lamgeslagen boksers hunkeren naar het eindsignaal, zien we het laatste restje geloofwaardigheid van de VVD verdwijnen.

   Feit is dat het allemaal VVD-ers zijn die deze deal regelden. De twee officieren van Justitie die Cees H. zijn postcodekanjer overhandigden, zijn nu VVD-politici. Vorige week zei de minister-president nog “Fred Teeven heb je nodig om de klootzakken te pakken.” Ook dat ligt anders. Fred Teeven heb je nodig om klootzakken miljoenen te laten pakken.

   En het zijn ook allemaal VVD-ers die als minister de Kamer verkeerd informeerden, informatie over deze deal in de doofpot stopten. Of onder het tapijt schoven. Of zelfs letterlijk door de papierversnipperaar, de shredder joegen.

   Ga maar na:
   De voormalige ministers Korthals en Opstelten lichtten de Kamer verkeerd in.

   Onwelgevallige passages werden weggelakt, zwartgemaakt, in stukken die vertrouwelijk naar de Kamer werden gestuurd.
   Een gespreksverslag ging in een kluis en mocht niet gedeeld worden met het parlement.
   De woordvoerders justitie en de campagneleider Van der Steur en Dijkhoff hielpen voormalig minister Opstelten mee een persbericht te schrijven dat de feiten verdoezelde en de waarheid geweld aandeed. En even later zaten ze zelf op de stoelen van Opstelten en Teeven.
   En de voormalige Kamervoorzitter joeg een brief van een klokkenluider door de shredder en sms’te “storm in een glas water. Geen actie nodig” aan Halbe Zijlstra – excuseer Vz, ik bedoel natuurlijk aan HZ.

   Delete
  2. En dan is er nog die andere minister, Mw. Schippers, die er een leuke complottheorie bij bedacht. Want iedereen had het natuurlijk gedaan, behalve de VVD.

   En wat deed onze minister-president zelf?

   De man die een dag voor het aftreden van Minister Opstelten nog over hem zei: “Ivo zit er bovenop, hij is full focus”?
   De man die zei dat de deal mocht?
   De man die zei dat het door Teeven bewerkte en nota bene geparafeerde gespreksverslag niet meer was dan een “vertrouwelijke persoonlijke aantekening”?
   De man die nu onnavolgbare teksten brabbelt zoals “ik had dat stuk niet gelezen maar wel gezien”.
   De man waarvan 51 procent van de Nederlanders inmiddels vindt dat hij zijn biezen moet pakken en opstappen?

   Die man, premier Rutte dus, keek weg, vroeg niet door, wilde de waarheid duidelijk niet weten, en toonde een totaal gebrek aan regie en een totaal gebrek aan leiderschap.

   Vz, het lijkt wel een soort maffia-familie – met Mark Rutte in de rol van Don Corleone.
   Hij is de godfather, hij bedekt alles wat zijn VVD-clan doet met de mantel der liefde en kijkt zoveel mogelijk de andere kant op. Hij wil het eigenlijk allemaal niet weten. Intussen vinden steeds meer VVD-ers een paardenhoofd in hun bed. Opstelten, Teeven, Van Miltenburg, wie volgt?

   Meneer de Minister-president, niemand gelooft u nog. Niemand wil u nog. Niemand vertrouwt u nog. Meer dan helft van alle Nederlanders wil dat u er alleen maar mee ophoudt.

   U bent alleen maar bezig uw eigen hachje te redden terwijl Nederland een premier nodig heeft die het vertrouwen in de politiek herstelt en de belangen van de Nederlanders verdedigt.

   Daarom heb ik maar 1 vraag voor u: Wanneer stapt u op?

   Delete
 4. Willem Alexander de LANDVERRADER was onlangs met zijn gezin bij de PAUS=de ANTICHRIST!
  Moeten we dan zijn KROKODILLENTRANEN geloven dat zijn broer Friso DOOD is?
  Hij is een DIENSTKNECHT van het MOORDLUSTIGE en SATANISCHE Vaticaan!

  ReplyDelete
 5. KONING JEZUS, van HARTE GEFELICITEERD met het feit dat U GOD BENT!

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.