maandag 30 november 2015

Eindtijdberichten 62 End Time Messages

Eindtijdberichten aangaande 
de wederkomst van
Jezus Christus naar Israël
End Time Messages concerning
the Second Coming of
Jesus Christ to Israel
 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragen

http://3.bp.blogspot.com/_RkoA9trZlKE/TRBW6NhP8eI/AAAAAAAAACM/LFlo08CTrk0/s1600/israelsatt.jp

Plaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 61 End Time Messages

200 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. The US government is 100% Vatican controlled!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Schaf dat HELE DOMME 'Sinterklaasfeest' af dat van kinderen slaven van de CONSUMPTIEMAATSCHAPPIJ maakt, tot 'eer' van het ROMEINSE RIJK en die ACHTERLIJKE PEDO-PAUS van ROME!

   Geef kinderen een presentje omdat je van ze HOUDT en op een WILLEKEURIGE dag, en NIET vanwege de COMMERCIE, en dat geldt ook voor verjaardagen!

   Verwijderen
 3. Reacties

  1. American currency dictatorship or Chinese currency dictatorship?
   Both systems were invented by the VATICAN, so there's NO difference!

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. CIA-FEAR MONGER, 'Alex Jones' (Bill Hicks): EMERGENCY ALERT: WWIII?

   Paris Attack Expected to Make Climate Deal “More Likely”

   No mention of the SATANIC role of the Vatican and the Jesuits and no good explanation for the FAKE Paris attacks.
   OF COURSE 'Alex Jones' doesn't mention the Papacy, because the POPE has to EMERGE as the 'good guy' after this crisis is over, being the so called (ANTI) 'CHRIST'.
   Also no mention of the policy of the Papacy to be wanting to impose a GLOBAL, weekly SUN-day worship, which will be a direct attack on the the REMNANT of God's CHOSEN people, which only accepts God's SABBATH.

   Verwijderen
  2. The coming great tribulation is called the 'Times of JACOB'S Trouble' and Jacob is ISRAEL, yet many non-JEWS think it's about THEM.
   The prophetic word must be read from the viewpoint of Israel.

   Verwijderen
 5. Reacties
  1. As from the end of 2016, Recep Tayyip Erdogan is getting the complete freedom to Islamize Europe (and as a bonus we may be plunged into in a war with Russia). Circled on left photo: his son Bilal, surrounded by his friends of ISIS. Just to give an impression to what kind of family the EU has caved in.

   Verwijderen
 6. Reacties
  1. Xandernieuws gelooft niet (meer) in de pre-Tijd van Jakobs benauwdheid-opname en denkt DUS al in de 'grote verdrukking' te leven.
   Hij focust zich dus alleen op het NEGATIEVE en ziet ook niet dat God=JEZUS dit allemaal TOELAAT omdat de mensen in Europa zowat allemaal van GOD-LOS zijn geraakt.
   Iermand noemde deze ontwikkeling ooit 'de GESEL van de ISLAM'.
   Degene die GESELT is NIET de duivel maar God!

   Verwijderen
 7. SO WHAT? http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/search/label/X-mas
  After 33 years, ‘Christmas in Washington’ has been canceled

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog meer NAVO-agressie: Montenegro kan lid worden van NAVO

  Rusland heeft gezegd dat het de diplomatieke banden met Montenegro verbreekt als het land toetreedt tot de NAVO. De Russen zien het lidmaatschap als een provocatie.

  Het doel van de SATANISCHE ROOMSE NAVO is de VERNIETIGING van de Oosters-Orthodoxie, en Montenegro was in het recente verleden deel van het orthodoxe Servië, bondgenoot van het orthodoxe Rusland.


  MILJOENEN oosters-orthodoxen zijn in de tweede wereldoorlog door de ROOMSE NAZI'S VERMOORD, en in het voormalige Joegoslavië ook met hulp van de ROOMSE MOSLIMS!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Reacties
  1. Top man Austrian bank: ECB dispossesses citizens; EU imposes duty to report cash in Greece (and after some time throughout the EU!)

   Dutch article with German and English sources at the bottom.

   Verwijderen
 10. ISIS: We're sending sleeper cells with 'Refugees'
  ISIS is a product of the C(atholic) I(ntelligence) A(gency)!

  Al Qaeda, ISIS, CIA, and Papacy ! ~ DO THEY CONNECT ? - by Bill Hughes http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2015/11/al-qaeda-isis-cia-and-papacy-do-they.html

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat is hier van waar..ISIS is een product van de CIA (Catholic Intelligence Agency)?
  IS publiceert onthoofdingsvideo met Rus

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Op de foto een huilend kind om te suggeren dat het merendeel van de 'vluchtelingen' gezinnen met kinderen zijn: Groot netwerk van mensensmokkelaars opgerold

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ook de Britten zullen wel vooral de bondgenoten van de Russen en Assad bombarderen: Eerste Britse bombardementen op IS in Syrië

  BeantwoordenVerwijderen
 14. WAANZIN: Leger VS gaat vrouwen toelaten tot gevechtsfuncties

  Dit is allemaal onderdeel van het beleid van de HOMOFIEL Obama die vanuit het Vatticaan opdracht heeft om de VS KAPOT te maken.

  Vrouwelijke krijgsgevangenen? de vijand ziet hun GRAAG komen: VERKRACHTINGSVLEES!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Intelligence officials: ISIS aiming to attack UK next

  CNN = CATHOLIC NEWS NETWORK on behalf of the (Jesuit controlled) Vatican.
  The Paris attacks were a false flag operation, so perhaps there's a false flag attack in the UK in the making, after which also in the UK some sort of Martial Law will be imposed.
  The CRIMINAL US-government has also asked the Netherlands to join forces with them in Syria. so my country could also be next.
  The Jesuits want in fact a world wide martial law-like situation, and then their 'hero' the Pope will have 'all the answers to the problems'.
  Typical MAFIA tactics!
  The Vatican is the most EVIL MAFIA organization in history, disguised as a 'Christian church'.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Reacties
  1. Netanyahu is a SERVANT of the Vatican NWO!

   Verwijderen
 17. Reacties
  1. The REAL TERRORISTS are the GOVERNMENT!
   The US government is TOTALLY under control (not by the Freemasons, the Illuminati, The Skull & Bones-men, or any other group) by the JESUITS and THUS by the SATANIC VATICAN!

   These men called Jesuits [rule the world for satan] http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2015/12/these-men-called-jesuits-rule-world-for.html

   Verwijderen
 18. Reacties
  1. Frankrijk wordt GETERRORISSEERD door een HONDSDOLLE regering die heult met het MOORDDADIGE Vaticaan en de KRANKZINNIGE Jezuïeten.

   Verwijderen
 19. Reacties
  1. ISIS is zo ROMEINS Katholiek als de HEL!

   Verwijderen
 20. Reacties
  1. Dat de satanische islam een product is van het Vaticaan, wordt wederom niet gemeld door Xandernieuws....

   En straks gaan veel lezers van Xandernieuws weer de Rooms-BABYLONISCHE 'kerst' vieren, wat niet om de geboorte van de Heer JEZUS gaat, maar om zijn VERNIETIGING...maar dat zal het Vaticaan nooit erkennen, en ook niet dat 'kerst' gaat om de verering van de ZONNE'god' en om Semiramis van Babylon en haar zoon Tammuz, wat BEWUST veranderd is in 'Maria en het kindeke Jezus', met als doel om te MISLEIDEN.

   Verwijderen
 21. TIME magazine staat DUIDELIJK aan de kant van de Vaticaanse NWO/MAFFIA: Time: morele leider Merkel persoon van het jaar

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. TIME chooses ANGELA HITLER as person of the year http://time.com/time-person-of-the-year-2015-angela-merkel-choice/?xid=tcoshare
   SIEG HEIL (hail victory) for the SATANIC VATICAN!

   Verwijderen
 22. En moeten we daar blij mee zijn, NOS? Oudste moskee van Nederland bestaat zestig jaar

  Een IDEOLOGIE die voorschrijft dat 'ongelovigen' (iedereen gelooft wel in IETS) dienen te worden ONTHOOFD hoort in GEEN ENKELE samenleving thuis!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mooi gemaakte docu-reeks, maar ook geniepige LINKSE hersenspoeling, omdat de VPRO vindt dat de huidige INVASIE van vooral MOSLIMS vergelijkbaar zou zijn met de ENORME VOLKSVERHUIZING die plaatsvond aan het eind van de 2e wereldoorlog en ook nog daarna, vanuit de verloren gegane Duitse oostelijke gebieden: Het Duitsland van mijn moeder

  BeantwoordenVerwijderen
 24. MOSLIMS tegen MOSLIMS: Aanslag op moskee Bagdad, opgeëist door IS

  Wat doe je als rechtgeaarde MOSLIM? Dan VERMOORD je een andere MOSLIM als die niet precies hetzelfde gelooft en doet als jij!

  De Islam is een FANTASTISCHE religie voor wie van MOORDEN houdt!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Maar kernwapens BESTAAN NIET!? Putin suggereert eventueel gebruik kernwapens tegen ISIS

  Natuurlijk weet Poetin DONDERSGOED dat NIEMAND kernwapens bezit, maar het staat wel STOER om ermee te kunnen dreigen zolang de meeste mensen BANG ZIJN en GELOVEN dat kernwapens WEL bestaan!

  Radio-aktieve wapens (vuile kernbommen) bestaan wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. SHOCK POLL: 81% Of Al Jazeera Arabic Poll Respondents Support Islamic State - Breitbart

  San Bernardino was a False Flag on behalf of the JESUITS and the Vatican and the Vatican created islam in the past.
  ALL evil roads lead to Rome! https://www.youtube.com/results?search_query=San+Bernardino+was+a+False+Flag

  https://www.youtube.com/results?search_query=Vatican+created+islam

  BeantwoordenVerwijderen
 27. NAZI-America: 100,000 Foreign Troops Including Americans To Be Deployed In Iraq http://endtimeheadlines.org/2015/12/100000-foreign-troops-including-americans-to-be-deployed-in-iraq/

  the Iraqi prime minister protested the plan, but was told that “the decision has already been taken.”

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Reacties
  1. Putin: Fifty years ago, the streets of Leningrad have taught me something: If a battle can not be avoided; be the first to strike.

   Vor fünfzig Jahren haben mir die Straßen Leningrads etwas beigebracht:
   Wenn ein Kampf nicht vermieden werden kann; schlage als Erster zu.

   Verwijderen
  2. Xandernieuws lijkt wel ZWAAR aan de DRUGS of de DRANK, want één van de belangrijktse bondgenoten van 'Gog' in Ezechiël 38 zal PERZIË zijn en dat is IRAN!
   Laat Iran nou 'toevallig' een bondgenoot van RUSLAND zijn en NIET van Turkijë!

   Iran en Turkijë zijn zelfs DOODSVIJANDEN!

   Bovendien komt EERST de Psalm 38-oorlog, en wat nadien zal gebeuren zal de hele zaak veranderen, en BOVENDIEN zal dat pas NA de opname geschieden, en wel de pre-Tijd van Jakobs benauwdheid-opname, en dat is iets waar Xandernieuws NIET in gelooft.

   KORTOM: de uileg van Xandernieuws slaat NERGENS op!

   Verwijderen
 29. Muslims or the CIA (Catholic I. A.)?
  Ricky Scaparo originally shared:

  DEVELOPING: More Than Two Dozen Propane Tanks Stolen From Toledo Carryout

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Reacties
  1. HELEMAAL NIETS zegt Xandernieuws over wat hier achter zit: het Vaticaan, en de JEZUÏETEN.

   Iedereen die dat NIET onthult, terwijl dat nu toch wel bekend zou moeten zijn, doet in feite mee aan wat het Vaticaan wil: TERREUR bedrijven, want het Vaticaan al EEUWEN DOET sinds het ontstaan van de SATANISCHE ROOMSE 'kerk'.

   Het doel is uiteraard dat men verlangt naar een 'sterke man' met de oplossing, en dat is DEZELFDE man die namens het Vaticaan en LUCIFER het probleem heeft veroorzaakt: de PAUS, die de BAAS van de Jezuïeten is!

   HIJ IS DE ROMEINSE KEIZER, vermomd als religieuze leider van de grootste 'Christelijke kerk' van de wereld.

   Verwijderen

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.