Sunday, December 20, 2015

Eindtijdberichten 63 End Time Messages

Eindtijdberichten aangaande 
de wederkomst van
Jezus Christus naar Israël
End Time Messages concerning
the Second Coming of
Jesus Christ to Israel
 Druk op de End-toets om snel naar beneden te gaan op deze pagina
en klik daarna onder het reactievenster op Meer laden... mocht het topic zijn volgelopen met bijdragen

http://3.bp.blogspot.com/_RkoA9trZlKE/TRBW6NhP8eI/AAAAAAAAACM/LFlo08CTrk0/s1600/israelsatt.jp

Plaats onder dit log eindtijdberichten om elkaar te informeren over profetische ontwikkelingen m.b.t. Israël en wat daar direct en indirect mee te maken heeft.  Geen geklets dus, maar info waar iedere eindtijdgeïnteresseerde, die uitziet naar de wederkomst van Jezus Christus naar Israël en deze wereld, wat aan heeft.
Ga naar

Eindtijdberichten opinie 

voor reacties op eindtijdberichten  

 

 Vanwege de RAMPZALIGE browser van Microsoft, Internet Explorer, of Internet EXPLODER, kan ik op mijn site onder elk topic maar 200 reacties (laten) plaatsen want dan heeft Blogger het zo gemaakt dat de vervolgreacties verder gaan op een subpagina die in Internet Explorer bereikbaar ZOUDEN MOETEN zijn indien dat ding werkte zoals het hoort, maar dat doet die browser niet, want als je onder de laatste reactie klikt op "Meer laden..." dan verschijnt de tekst "Wordt geladen...", maar dan gebeurt er NIETS!

GEEN ENKELE ANDERE BROWSER heeft problemen met mijn site dan ALLEEN Internet Explorer, en ik heb mijn tests gedaan met de allerlaatste browser van Microsoft!


HELAAS gebruiken de meeste mensen (uit gemakzucht of uit onwetendheid) die KROMME browser van Microsoft, en ik geef toe dat de letteropmaak van die browser mooier is dan die van (bijvoorbeeld) Firefox of Google Chrome, maar internet gaat over informatieoverdracht en als dat niet mogelijk is met een kromme browser die wel mooie letters weergeeft dan is het WAARDELOOS.


Maar ter wille van al diegenen die toch liever een KROMME en SLECHTE browser gebruiken als Internet Explorer dan al die andere browsers die BETER zijn, maak ik speciaal voor hun een nieuwe "Eindtijdberichten"-topic aan opdat de belangstellenden van mijn site Eindtijdberichten kunnen blijven volgen.

 

Eindtijdberichten 62 End Time Messages

200 comments:

 1. French Court Rules that French People are Not Native to France (But Muslims Could Be)

  Walid Shoebat a False Teacher and Vatican Politician http://ezekiel38rapture.blogspot.nl/2014/06/walid-shoebat-false-teacher-and-vatican.html

  ReplyDelete
 2. Een artikel vol met gore leugens: 'Regering-Obama sprak jarenlang in het geheim met Assad-regime'

  "Toen Assad een jaar later sarin inzette, waarbij naar schatting 1400 mensen omkwamen, reageerde Obama niet militair, maar wist hij een overeenkomst te sluiten, waarbij Syrië afstand deed van zijn chemische wapenarsenaal."

  Dit is totaal niet waar: de VS en Turkijë zaten zelf achter deze false flag met als doel om Assad daarvan de schuld te kunnen geven, en om interventie af te kunnen dwingen.

  "De Amerikanen hebben de opkomst van de terreurbeweging totaal niet zien aankomen, schrijft The Wall Street Journal."

  Dit is wel de meest smerige leugen, want de VS is zelf verantwoordelijk voor ISIS, o.a. ondersteund door Turkijë!

  "Ook de afgelopen twee jaar was er voortdurend contact tussen Washington en Damascus, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat de Syriërs uit de buurt bleven als de door de Amerikanen geleide coalitie IS-posities in Syrië bombardeert.

  De Amerikaanse ambassadeur bij de VN, Samantha Power, hield haar Syrische collega bij de VN op de hoogte als door de VS-getrainde troepen van de Syrische oppositie werden ingezet tegen IS."

  ALLEMAAL LEUGENS! Obama heeft helemaal NIETS tegen ISIS gedaan...INTEGENDEEL!

  Kortom: de NOS is een spreekbuis van het DUIVELSE REGIME van de OORLOGSMISDADIGER 'Obama'!

  ReplyDelete
 3. 'Poetins regime is binnen tien jaar voorbij'

  Hier ben ik het mee eens, en daar zal God voor gaan zorgen via Ezechiël 38, na de opname.

  ReplyDelete
 4. Replies
  1. +Israeli News Live The Pope is the real Antichrist and people like Walid Shoebat proclaim the false islamic Antichrist on behalf of the Vatican in order to deceive. https://www.youtube.com/watch?v=w8FoN0pp44Y&r=1
   The Lord JESUS-Yeshua is with us!

   Delete
 5. Replies
  1. Omdat Xandernieuws niet verduidelijkt in wiens opdracht Angela Merkel opereert: de Paus!

   Delete
 6. Replies
  1. En weer geen woord uitleg op Xandernieuws van waaruit dit allemaal op ons afkomt: vanuit het Vaticaan, de zetel van de ROOMSE KEIZER, verkleed als PAUS, die namens LUCIFER opereert!

   Delete
 7. Vraag naar Mein Kampf overtreft verwachting

  En de 'grap' is dat Hitler dat boek niet eens zelf geschreven heeft, maar een Jezuïet genaamd Staempfle https://www.google.nl/search?q=staempfle+wrote+mein+kampf&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=4F6QVpmmFoPSU5C9kYAF

  ReplyDelete
 8. Supers verstoppen 'enge' sigarettenpakjes achter lamellen

  De pedofiele elite van Europa (gestuurd door het pedofiele Vaticaan) weet niets beters te bedenken dan rokers te terroriseren met walgelijke foto's op pakjes sigaretten en shag, terwijl het een grote lEUGEN is dat men van roken zwarte longen zou krijgen.

  ReplyDelete
 9. KRANKZINNIGE MOSLIM laat maar eens zien dat allah gewoon de duivel zelf is: Man valt 'namens IS' politieman in VS aan

  Alle Moskeeën zijn SATANSTEMPELS!

  ReplyDelete
 10. 'Keulse politie faalde tijdens Oudejaarsnacht'

  "De meeste daders komen uit Noord-Afrika en de rest van de Arabische wereld. Daar zitten ook vluchtelingen onder. "Op grond van wat wij nu weten, zitten er vluchtelingen onder die het afgelopen jaar zijn aangekomen", zei Jäger."

  Dit wordt zowaar nu toch toegegeven.

  ReplyDelete
 11. Joden moeten zich gewillig laten vermoorden, vindt dit geschifte WIJF: Zweden wil onderzoek naar geweld Israël

  ReplyDelete
 12. Heerlijk hoofden van levende mensen afsnijden: mensen het is GEWELDIG bij IS! : AIVD: leven onder juk van IS is zwaar en gewelddadig

  ReplyDelete
 13. KRANKZINNIG: als een aanstaande moeder haar ongeboren kind wil laten VERMOORDEN dan is dat LEGAAL in dit satanische land, en dan is zo'n ongeboren MENS RECHTELOOS, maar als artsen vinden dat het leven van een ongeboren kind in gevaar is bij een GEWENSTE zwangerschap, en de aanstaande moeder geeft geen toestemming tot een keizersnede in HAAR lichaam, dan heeft een ongeboren MENS ineens WEL rechten, en moet de keizersnede onder DWANG worden toegespast, en wordt dus de aanstaande moeder RECHTELOOS gemaakt...althans volgens het voorstel van twee artsen: 'Keizersnede onder dwang moet mogelijk zijn'

  Artsen zijn blijkbaar GOD in dit land, en ze mogen LEGAAL MOORDEN, zoals in het geval van abortus provocatus en euthanasie, en volgens dit voorstel, ook tegen de wens van een mens in diens lichaam snijden.

  Politiemensen zijn in veel gevallen ook LEGALE MOORDENAARS, indien ze iemand (per ongeluk) doodschieten.

  Maar daar bovenuit gaan de rechters die helemaal voor God spelen, want zij beslissen of dit mag of niet, terwijl ze destijds net als iedereen als een NAAKT kwetsbaar mensje op deze wereld zijn gezet.

  ReplyDelete
 14. Replies
  1. En alles wordt door het Vaticaan en de Jezuïeten zo geleid, namens LUCIFER.

   Satan weet dat zijn tijd aan het opraken is, want JEZUS komt eraan!

   Delete
 15. Eurodictatuur: Eurodictatuur: Poolse premier verdedigt omstreden wetten

  De ONGEKOZEN RANDDEBIELEN van de EU wagen het de DEMOCRATISCH gekozen regering van Polen te betichten van ondemocratisch bestuur.

  Voorop in de aanval loopt de Nederlandse SCHREEUWLELIJK, 'Timmerfrans', dienstknecht van de PEDOFIELE PAUS van ROME, de ANTICHRIST

  ReplyDelete
 16. Ambtenaren voorspellen asielinstroom van 90.000

  Voornamelijk MOSLIMS die zich WEIGEREN aan te passen, en allemaal volgens de plannen van het SATANISCHE VATICAAN, uitvinder van de Islam, en daarom organisserde het Vaticaan via PION Obama GIGANSTISCHE ellende in (Arabisch) islamitische landen opdat de vluchtelingLAWINE richting Europa op gang zou worden gebracht.

  ReplyDelete
 17. Het Openbaar Ministerie staat aan de kant van de MOORDLUSTIGE DUIVELS van ISIS!
  Nederland is een CRIMINELE STAAT en een VIJAND van haar eigen onderdanen.

  "alleen de politie en het leger mogen geweld gebruiken"

  Zo werkt dat in ALLE DICTATUREN.

  'Je kunt niet allemaal je eigen oorlog gaan uitkiezen'

  ReplyDelete
 18. Wat is hier allemaal van waar? IS bevestigt dood van onthoofder Jihadi John

  Het VATICAANSE WESTEN heeft zelf ISIS in het leven geroepen, en dan zouden ze dus hun eigen KILLERS vermoorden?

  Maar zo'n verhaal doet het natuurlijk goed in de ogen van het pubiek...

  ReplyDelete

Zie: HTML-tags in reacties toepassen en open met deze link een nieuw tabblad of nieuwe pagina om de aanwijzingen te kunnen raadplegen.